ONS WONINGAANBOD
10 Redenen waarom opdrachtgevers kiezen voor SmartProperty:

1.  Snel verkoopresultaat gemiddelde verkoop binnen 3 maanden;
2.  De juiste verkoopprijs na gedegen analyse wordt de marktwaarde in overleg bepaald;
3.  Strakke planning een unieke volgbare verkoopstrategie vanaf intake tot aan verkoop; 
4.  Proactief binnen 7 dagen worden de eerste potentiële kopers actief door ons benaderd;
5.  Eén vast aanspreekpunt voor verkoper en koper;
6.  Persoonlijk en mensgericht daar wij een gelimiteerd aantal verkopen aannemen;
7.  Onze succesformule heeft zich bewezen in alle prijscategorieën;
8.  Bereikbaar ook in de avonduren en in de weekenden;
9.  Wij werken vanuit vertrouwen ten alle tijden is de overeenkomst te ontbinden;
10. Meer dan 25 jaar ervaring in makelaardij en projectontwikkeling.  Welkom bij SmartProperty! 


Uw specialist in makelaardijprojectontwikkeling en (interim) projectmanagement die net als u gelooft in de kwaliteit van wonen en verblijven in onderscheidend en waardevol vastgoed

Onze klanten willen investeren in en rendement halen uit een uniek passende woon- en leefomgeving. Ze zijn klant bij ons, omdat ze geloven in de 10 bovengenoemde redenen waarop wij dit mogelijk maken.

SmartProperty biedt kundige en persoonlijke dienstverlening bij het kopen, verkopen of (her)ontwikkelen van vastgoed. U wenst zaken te doen met een gedreven specialist die de vastgoedmarkt door en door kent én die efficiënt, doortastend en betrouwbaar is?


SmartProperty heeft al deze kwaliteiten in huis en is uniek door haar kenmerkende integrale aanpak.

SmartProperty adviseert, organiseert en begeleidt uw vraagstuk op het gebied van wonen en ruimte naar het gewenste resultaat en rendement op een integrale manier van samenwerken. Wij hechten daarbij waarde aan een persoonlijke en mensgerichte aanpak. Zowel bouwkundig en juridisch maar ook financieel en commercieel wordt voor u optimaal voordeel behaald op de woningmarkt. 

SmartProperty bouwt voort op jarenlange ervaring en heeft zich gespecialiseerd en bewezen in bovengenoemde werkgebieden die direct gerelateerd zijn aan gesignaleerde behoeften in de markt. Een gedegen kennis van de branche en een groot relatienetwerk leiden voor onze opdrachtgevers tot opmerkelijke resultaten.

Wij nodigen u graag uit op deze website om ook kennis te nemen van onze overtuiging en visie:

Doe vooral waar je goed in bent en volg daarbij je passie, oprecht, gedreven en met een heldere visie. Dat is onze overtuiging waar wij dagelijks enorm veel voldoening uit halen.

Let us lead you to that perfect placeDe auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto's en teksten berusten uitsluitend bij SmartProperty BV. Het is niet toegestaan om zonder haar schriftelijke toestemming foto's van deze site te vermenigvuldigen, verspreiden of publiceren op welke wijze dan ook. Mocht u materiaal willen gebruiken voor welk doel dan ook, dan kan een verzoek worden gestuurd aan: info@smart-property.nl.
 • SmartProperty Projectontwikkeling bundelt kracht en gaat samen met BurgtBouw
  MAASTRICHT - Na de succesvolle opstart van SmartProperty BV Makelaardij en Projectontwikkeling in Maastricht wordt het bedrijfsonderdeel Projectontwikkeling van Smartproperty gebundeld in een nieuwe entiteit, te weten: Burgt Bouw Zuid Bouw & Projectontwikkeling BV. Deze
  lees meer...

  NU UW WONING VERKOPEN
  OOK UW WONING SUCCESVOL VERKOPEN.......? VAK VOLWASSEN STAAN WIJ VOOR U KLAAR. BEL ONS VRIJBLIJVEND VOOR EEN AFSPRAAK.  
  lees meer...

 • Groei woningverkoop zet door in 2016!
  Er is wederom goed nieuws te melden voor woning(ver)kopers: De groei van het aantal gerigistreerde hypotheekaanvragen ten opzichte van 2014 was maar liefst 40%. Het aantal verkochte woningen steeg daarmee met 19%. Woningmarkteconoom Pieter van Dalen laat
  lees meer...

  Top Aanbieding
  Top Aanbieding in Kanne! Moderne villa op slechts 6 km. van Centrum Maastricht. Hoogwaardige en duurzame afwerking. Het stucwerk van de gehele buitengevel wordt afgewerkt met een toplaag in een door u te kiezen kleur.
  lees meer...