ONS WONINGAANBOD
OVER ONS

‘Some people want it to happen, some wish it would happen; we make it happen’
-  Michael Jordan


Drijvende kracht achter SmartProperty is directeur en initiator Ruud Potten. Met meer dan 25 jaar ervaring in ontwikkeling, management en verkoop van vastgoed ontwikkelde en realiseerde hij tal van succesvolle vastgoedprojecten. Ruud  zijn rol in projecten varieerde van directeur tot teammanager en van planontwikkelaar tot makelaar. Hij werkte hierbij voor grote vastgoedondernemingen in Nederland, België en Duitsland. Door deze variëteit in werk en projecten heeft Ruud gedurende zijn loopbaan een gedegen focus en realistische visie op vastgoed ontwikkeld. Ruud was adviseur en directe samenwerkingspartner voor commerciële marktpartijen zoals beleggers, eigenaren en investeerders. Ook werkte hij voor en met overheden, corporaties en zorginstellingen. Hij is een bruggenbouwer die mensen en organisaties weet te binden op een mensgerichte manier. Zijn stijl wordt hierbij gekenmerkt door een realistische kijk en praktische instelling.

Naast Ruud Potten is zijn partner Sjoukje Potten-Richter werkzaam als adviseur voor SmartProperty. Haar jarenlange ervaring in recruitment en HR-ondersteuning in de vastgoedbranche en bedrijfskundige achtergrond bieden haar meerwaarde voor SmartProperty. Als geen ander weet Sjoukje de synergie te bereiken tussen wensen, eisen en idealen en deze  om te zetten naar reëel rendement. Naast haar werk voor SmartProperty blijft Sjoukje actief in de arbeidsbemiddeling voor SmartCapacity.  

Samen met zijn partner Sjoukje Potten-Richter vormt Ruud Potten een team van scherpe geesten, constant op zoek naar resultaat, rendement en vernieuwing. ‘We geloven dat SmartProperty daarbij innovatief voorop loopt. De passie voor het creëren van een duurzame leef- en woonomgeving is daarbij onze belangrijkste drijfveer. We geloven daarbij dat onze opdrachtgevers simpelweg kwaliteit verlangen om hun ambitie om te zetten in rendement en eindresultaat!’ aldus Potten.

ONZE MISSIE IS UW AMBITIE
Bij SmartProperty is vastgoed meer dan stenen die op elkaar gestapeld zijn. Een gebouw is een middel om activiteiten optimaal te ontplooien. Wij geloven erin dat u pas lekker in uw vel zit als u in een omgeving bent die u niet beperkt. Die u vrijheid geeft. Op welk vlak dan ook. Of het nu gaat om het fijn en onbezorgd wonen, het geven van optimale zorg of het creëren van een prettige werkomgeving. We blijven voldoen aan de steeds veranderende behoeften in de samenleving.  ‘Wat zijn uw wensen ten aanzien van vastgoed?’ Daar begint voor ons elk project mee. Uw wensen, eisen en idealen? Afgezet tegen de mogelijkheden. Samen met u start SmartProperty met een heldere brainstorm over deze vraag. Met een realistische blik zodat we het gewenste eindresultaat of méér kunnen bereiken. 

VISIE
SmartProperty wil op een klantgerichte en maatschappelijk verantwoorde wijze, een partner zijn voor haar opdrachtgevers zodat er vastgoed ontwikkeld, gerealiseerd, verkocht of gekocht wordt die haar gebruikers geeft wat ze nodig heeft. De werkwijze en ambitie is gericht op de ontwikkeling tot een toonaangevende onderneming en samenwerkingspartner. 'Dit bereiken we door het leveren van een totale reeks naadloos op elkaar aansluitende diensten, gericht op de aankoop, verkoop, ontwikkeling en realisatie tot en met instandhouding van duurzaam vastgoed.'