ONS WONINGAANBOD

Kerkstraat Centrum, Vaals
Meer lezen

Kasteellaan Centrum, Gemert
Meer lezen

Grubbenvorsterweg, Venlo
Meer lezen

Ontwikkeling 'Schwienswei', Sittard
Meer lezen

Uitbelderstraat Binnenstad, Maastricht
Meer lezen

Vakantiepark Sorpesee, Sündern (D)
Meer lezen

Nobelweg, Echt
Meer lezen

't Ven Oost' Gebiedsontwikkeling, Venlo
Meer lezen

Hotel en Casino 'Poort van Echt' Aasterbergerweg, Echt
Meer lezen

PLAN- & PROJECTONTWIKKELING en (INTERIM) PROJECTMANAGEMENT

'Voor onze opdrachtgevers zijn wij een verbindende dienstverlener. Mensgericht op de dagelijkse leefwereld. Hierbij brengen wij balans in energie tussen initiatiefnemers en eindgebruikers waarbij het omdenken en (op)nieuw inrichten van processen centraal staat. Luisteren, inspireren, verbinden en delen zijn hierbij onze kernwaarden. Wij hebben afscheid genomen van het vertrouwde eenzijdig denken in stenen en eindbeelden en vertalen kansen en wensen gezamenlijk in concrete plannen op basis van gedragenheid, open en transparant. En dat met een gezonde dosis enthousiasme en bevolgenheid!' (aldus Ruud Potten).

PLAN- & PROJECTONTWIKKELING
Globale ideeën verhelderen, structureren, inzichtelijk maken en op een kwalitatief hoogwaardige manier vertalen naar een ontwerp en uiteindelijk naar concrete vastgoedprojecten van initiatief tot aan nazorg. Hierbij het integraal benaderen en bij elkaar brengen van de diverse betrokken partijen, het afwegen van belangen en het in harmonie brengen van wensen en bezwaren zodat er optimaal draagvlak ontstaat. Daar ligt voor SmartProperty de essentie van elk vastgoedvraagstuk en de basis voor een hoogst haalbaar resultaat. 

Om dat resultaat te bereiken wordt een perfecte balans gecreëerd tussen factoren als kwaliteit, budget, planning en risicomanagement, draagvlak en wetgeving. SmartProperty is bewezen sterk in het ontwikkelen van innovatieve vastgoedconcepten binnen diverse politieke speelvelden. Voor u wordt vanuit elke invalshoek naar een project gekeken, zodat de beste oplossing ook echt de beste oplossing zal zijn.
SmartProperty biedt u ook praktische ondersteuning bij het opstellen van locatieonderzoeken, haalbaarheidsonderzoeken en programma’s van eisen. 

PROJECTMANAGEMENT
SmartProperty richt zich op de beheersing van alle belangrijke aspecten in de diverse fasen van het ontwikkel- en bouwproces of op delen daarvan. Professionaliteit en betrokkenheid zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. SmartProperty heeft jarenlange ervaring op het gebied van (innovatief) bouw- en projectmanagement. Van het eerste initiatief tot oplevering en nazorg. Daarbij speelt naast de beheersing van de aspecten tijd en kwaliteit de integrale beheersing van de investeringskosten en desgewenst de exploitatiekosten een bijzonder belangrijke rol.    

VASTGOEDADVIES
Adviseren is beginnen met de juiste vragen stellen: Heeft u dáár al aan gedacht? Waarom maakt u juist deze keuze? Is de doelgroep die u benoemt wel de werkelijke doelgroep en is die doelgroep over tien jaar nog dezelfde? Heeft u in het kader van het nieuwe werken wel zoveel werkplekken nodig? Maar ook: hoe creëren we draagvlak voor dit project binnen de organisatie of daarbuiten? Vragen waar we graag antwoord op geven. Dat noemen we ondernemend samenwerken.

Uw voordeel met de jarenlange ervaring, kennis en kunde van SmartProperty.

In een persoonlijk gesprek delen we graag ons enthousiasme met u om uiteindelijk te komen tot het gewenste resultaat!