Actueel woningaanbod

Huren of verhuren
1 juni 2019

SmartProperty ook voor de (ver)huur van vastgoed

Naast onze bewezen dienstverlening als het gaat om de verkoop van woningen is SmartProperty gestart met de verhuur van woningen voor onze opdrachtgevers.

UW WONING VERHUREN VIA SMARTPROPERTY
U bent eigenaar van een woning en zoekt naar een betrouwbare partner voor de verhuur van uw woning(en) in de regio Zuid-Limburg en/of aangrenzend Belgisch Limburg? Dan zoekt u wellicht een verhuurbemiddelaar met een overzichtelijk aanbod van de woningen zodat ook uw woning goed opvalt en bij de juiste huurder onder de aandacht komt. 

ONZE DIENSTEN BIJ VERHUUR
Onder onze service valt onder andere:

Waardebepaling
We zullen de woning opnemen op basis van onze expertise en jarenlange ervaring in vastgoed wordt in overleg met u de huurprijs opgesteld.
Presenteren van het vastgoed
Uw appartement, huis of villa brengen wij proactief, professioneel gepresenteerd en  breed onder de aandacht van potentiële huurkandidaten. Ons groeiend netwerk bestaat uit de doelgroep van expats, tijdelijke- en bewuste huurders, bedrijven, etc. 
Begeleiden van bezichtigingen
Elke gegadigde huurkandidaat begeleiden wij op zo kort mogelijke termijn bij de bezichtiging van het betreffende goed.
Opstellen van verhuurcontracten en voorwaarden
Optioneel: begeleiding tijdens de verhuurperiode

Voor uitgebreide informatie over het verhuurproces kunt u uiteraard met ons contact opnemen of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer informatie?