Actueel woningaanbod

Levensloop bestendig wonen
15 december 2019

Wonen passend bij de levensfase van ouder worden

'Levensloopbestendig wonen' een term die wordt gebruikt inden men spreekt over een woning die het mogelijk maakt om ook op oudere leeftijd te wonen. Het betreft dan een woning die veilig, comfortabel en toegankelijk is en blijft. 

BEHOEFTE AAN LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN? 
In een levensloopbestendige woning zijn voorzieningen aanwezig die het mogelijk maken te blijven wonen, ook als u in de toekomst minder goed ter been bent of om een andere reden de veiligheid of toegankelijkheid een belangrijkere rol gaan spelen. Voorbeelden van voorzieningen in levensloopbestendig woningen:

- verlaagde of geen drempels
- gelijkvloers danwel verdiepingen met lift bereikbaar
- inloopdouche
- aangepaste keuken
- aangepaste badkamer en sanitair
- brede deuren

Ook is een levensloopbestendige woning onderhoudsvriendelijk 

BEJAARDENTEHUIS OF LEVENSLOOPBESTENDIG?
De keuze om te kiezen voor een levensloopbestendige woning of uiteindelijk te verhuizen naar een aanleunwoning of bejaardenhuis ligt voor iedereen anders. Voordelen om te kiezen voor een woning die levensloop bestendig is zijn natuurlijk dat u nu nog bewust een keuze kunt maken voor een woning, hier kunt blijven en in de omgeving sociaal kunt integreren. 

SMARTPROPERTY EN LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN
SmartProperty is u graag van dienst bij het vinden van de woning die past bij uw wensen en behoeften. Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning? Een woning waar u lange tijd kunt blijven wonen ook indien u minder goed te been en hulpbehoevend wordt? Thans stellen wij de volgende levensloopbestendige woningen aan u voor:

LOFTWONING MET MOGELIJKHEID VOOR EEN LIFT GELEGEN IN OUD REKEM - LANAKEN
Het betreft een riante woning van 3 verdiepingen (liftschacht reeds voorzien) in een open verbinding. Achterom is het gezamenlijke park gelegen met achter de loftwoning een separaat aangelegd terras. De loft is volledig naar wens, desgewenst met behulp van de architect, af te werken en in te richten. Luxe en levensloopbestendig leven is hier met alle gemak en comfort mogelijk.
Meer info? klik hier

PENTHOUSE GELIJKVLOERS IN GENK
Een prachtig instapklare woonst met 3 slaapkamers, een riante living en complete leefkeuken. Bij de inrichting van dit appartement heeft men nergens op bespaard hetgeen zich uit in een hoogwaardig afwerkingsniveau, optimaal comfort en leefgenot. Bovendien beschikt het appartement over riante buitenruimte verdeeld over maar liefst 3 terrassen.
Meer info? klik hier

APPARTEMENT 'LOUIS' VILLA L'HOËST IN MAASTRICHT
Een riante luxe begane grond appartement met eigen onderhoudsvriendelijke tuin. De statige entree biedt toegang naar de beide verblijven waarbij een lift geplaatst wordt voor een optimaal levensbestendig comfort. Er is gekozen voor een casco oplevering zodat de afbouw volledig naar wens kan geschieden.
Meer info? klik hier

PENTHOUSE MAISONNETTE 'LEONARD' VILLA L'HOËST IN MAASTRICHT
Het riante residentiële twee-laags penthouse-maisonnette genaamd 'Leonard' is gelegen op de eerste en tweede verdieping en biedt een optimaal levensloopbestendig comfort door ondere een lift. Er is gekozen voor een casco oplevering zodat de afbouw volledig naar wens kan geschieden.
Meer info? klik hier

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer informatie?