Actueel woningaanbod
  • Over Ons

  • Over Ons

  • Over Ons

  • Over Ons

Mogen wij ons even aan u voorstellen?

Wij zijn Ruud Potten en zijn Sjoukje Potten-Richter. De gezichten achter SmartProperty. Wij vullen elkaar naadloos aan. We weten wat er speelt in de branche en zetten onze kennis en competenties graag voor u in. Als sparringspartner en adviseur in de woningmarkt weten wij uw wensen om te zetten naar resultaat, rendement en vernieuwing. Gedegen en krachtig, persoonlijk en menselijk. Graag tot gauw!

Ruud Potten

Gedreven en vakkundig met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen, managen en verkopen van vastgoed. Talrijke vastgoedprojecten wist Ruud succesvol af te ronden. In loondienst van teammanager tot directeur en van planontwikkelaar tot makelaar voor grote vastgoedondernemingen in Nederland, België en Duitsland. Als mensenmens wist hij een passend netwerk van relaties op te bouwen. Een echte vakman met een realistische visie op vastgoed. In 2013 was het tijd voor een volgende stap samen met zijn vrouw Sjoukje. SmartProperty was geboren. Samen weten ze elke vastgoedontwikkeling of woningverkoop resultaatgericht en bovenal naar ieders tevredenheid af te ronden.

“Ik ben graag de bruggenbouwer die mensen en organisaties op de juiste manier met elkaar in verbinding weet te brengen.”

Ruud
Potten

Ruud Potten

Sjoukje Potten

De adviseur en de spil van het bedrijf. Scherp van geest en alleen het beste resultaat is wat voor haar telt. Naast en samen met haar man Ruud weet zij haar mannetje te staan in de vastgoedbranche. Met een commerciële en bedrijfskundige achtergrond vormt zij een belangrijke schakel binnen SmartProperty. Sjoukje weet wensen, eisen en idealen van de klant om te zetten naar concrete woonwensen met een reëel rendement. Maar Sjoukje doet meer. Ook het restylen en decoreren van woningen in het luxere segment neemt zij graag voor haar rekening. Allemaal met liefde voor de klant en het huis waarin gewoond wordt.

“Steeds opnieuw blijft onze focus op het bereiken van de juiste koper voor uw woning.”

Sjoukje
Potten

Sjoukje Potten

Wat zeggen anderen?

SmartProperty makelaardij, wij kunnen dit aan iedereen aanraden. Sjoukje en Ruud hebben een heel persoonlijke aanpak die uniek is in de makelaarswereld. Zij zien hun klanten niet als nummer maar als mens en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Ons huis zelfs verkocht met onderhandelen om 22.30 uur. Welke makelaar doet dit, geweldig toch. Ze hebben geen kant en klaar verkooppraatje maar gaan geheel in samenwerking met de verkoper en potentiële kopers te werk op hun eigen persoonlijke, rustige en unieke manier. Wij zijn echt super tevreden verkopers.

Bianca en Maurice Frijns - Moerslag - Eijsden-Margraten

Na onze emigratie uit het buitenland zijn Sjoukje en Ruud zijn ze er in geslaagd om in redelijk korte termijn een perfecte woning voor ons te vinden. Wij zijn onder de indruk en kijken terug op een plezierig aankoopproces. Prettig in het contact, vakkundig en volledig te vertrouwen.

Willem en Anne-Marie, Mara & Lars - Australië - St. Geertruid

SmartProperty, in breed opzicht een aanrader. De mooie advertentie, de deskundige begeleiding en adviezen bij het optimaliseren voor bezichtigingen, de communicatie, de professionele omgang met geïnteresseerden, de extra inzet als project-ontwikkelaar, de volhardendheid en correctheid tot en met de laatste fase. SmartProperty = succes!

Henriette Wolfs & Paul Debey - Richelle - Visé

Visie & kernwaarden

Missie & visie

Net dat ene stapje méér Bij SmartProperty is vastgoed meer dan een paar stenen met een dak erbovenop. Of het nu gaat om fijn en onbezorgd wonen of het creëren van een prettige werkomgeving. Wij zetten onze expertise en ervaring graag maximaal voor u in. Uw wensen en dromen vertalen we naar uw ideale thuis.

Elke dag weer net dat stapje meer doen. Voor de volle 100% gaan voor tevreden klanten. Voor minder gaan wij niet.

Onze kernwaarden

Mensgericht, deskundig, gedreven, creatief, betrokken, inventief, ontzorgen, vertrouwen en enthousiasme. Dat is hoe wij werken. Wij luisteren naar uw voorkeuren en zetten onze vakkennis en ervaring graag optimaal voor u in. Effectief en met het gewenste eindresultaat. Elke dag weer.