Actueel woningaanbod

Wat zeggen anderen?

'Het contact met de makelaar is goed. Ze gaan er voor dat is wel duidelijk als je een pand binnen een week verkoopt. Top! Het huis in België hebben we nu ook bij SmartProperty in verkoop gegeven. Het begeleiden van de aankoop van ons nieuwe huis zijn ze ook top in. Ze denken en kijken mee en dat is altijd goed; dus een aanrader.'

Anita & Patrick Heerings - Maastricht

SmartProperty, in breed opzicht een aanrader. De mooie advertentie, de deskundige begeleiding en adviezen bij het optimaliseren voor bezichtigingen, de communicatie, de professionele omgang met geïnteresseerden, de extra inzet als project-ontwikkelaar, de volhardendheid en correctheid tot en met de laatste fase. SmartProperty = succes!

Henriette Wolfs & Paul Debey - Richelle - Visé

Heel prettig en persoonlijk contact. Vakkundig. Goede transparante communicatie. Gemaakte afspraken werden strikt nagekomen en opgevolgd, ook toen er geen financieel belang meer mee gemoeid was. Indien ooit nog een makelaar nodig keren we zeker terug naar SmartProperty!

de heer & mevrouw Hendrickx - Bollen - Maastricht

Een zeldzame combinatie van vakmanschap, objectiviteit, inleving, charme, gezelligheid en eerlijkheid! Je huis verkopen via SmartProperty, een smart idee! Bedankt Sjoukje en Ruud 💋

Guy & Marij - Kanne (B) - Maastricht

Oprechte betrokkenheid, inlevingsvermogen en een nimmer aflatende inzet in combinatie met grote deskundigheid en professionaliteit staan garant voor een unieke samenwerking. Bedankt!

Jesse Wijnen - Viva & Stella Vroemen - Maastricht

Zeer zorgvuldige en professionele aanpak. Een duidelijke en eigen visie over presentatie en benaderen van de kopersmarkt. Ze gaan voor perfectie en dit werkt. Resultaat is een zeer snelle verkoop en ideale voorwaarden. Geeft vertrouwen voor een volgende keer. Dankjewel voor de inzet en afhandeling.

Bas & Heidi Wauben - Zutendaal (B)

Ik ben zeer tevreden over de professionele en deskundige begeleiding in het verkooptraject van mijn woning. De begeleiding voorafgaand aan de verkoop, de foto-reportage en presentatie van mijn huis op de site hebben voor een goed en snel verkoopresultaat gezorgd. De persoonlijke benadering van hun heeft er toe bijgedragen dat ik met een goed gevoel terug kijk op de verkoop van mijn huis aan de Beatrixstraat waar ik met veel plezier heb gewoond.

Marianne Bakker - Gemeente Beekdalen - Puth

Het kopen of verkopen van een huis is niet zomaar wat. Zaken als een gedegen kennis van zaken, specifieke kennis van de betreffende woning, transparantie en efficiënte communicatie zijn van eminent belang. SmartProperty Makelaardij & Projectontwikkeling ¨ticks all the boxes¨.

JM van Dolder - Spanish Real Estate Malaga - Sittard - Geleen

Door ons pand op de juiste manier te presenteren en dat bij de juiste doelgroep hebben wij onze woning vlotjes verkocht via SmartProperty. Ruud is meer dan een makelaar, door jarenlange ervaring in de vastgoedwereld is zijn visie breder dan de ‘reguliere’ makelaar en brengt hij veel extra's. Echt een aanrader voor diegene die zijn vastgoed zorgeloos wil verkopen.

Gerrie Moors - Lafelt - Riemst (B)

Sjoukje en Ruud doen wat zij beloven. Ons huis binnen 5 maanden verkocht.

Kees Close - Riemst - Vroenhoven (B)

Na onze emigratie uit het buitenland zijn Sjoukje en Ruud zijn ze er in geslaagd om in redelijk korte termijn een perfecte woning voor ons te vinden. Wij zijn onder de indruk en kijken terug op een plezierig aankoopproces. Prettig in het contact, vakkundig en volledig te vertrouwen.

Willem en Anne-Marie, Mara & Lars - Australië - St. Geertruid

Naast het feit dat e.e.a heeft geresulteerd in de verkoop van ons pand, hebben wij SmartProperty ervaren als een makelaar waarbij communicatie en afstemming altijd op de juiste en correcte manier heeft plaatsgevonden. Geen loze beloftes en of grootspraak maar een transparante aanpak, grote betrokkenheid en doortastendheid. Het belang van de verkopende partij stond bij jullie duidelijk voorop. Een aanrader voor potentiële aan- en verkopers van onroerend goed

Jo en Margret - Maastricht

SmartProperty heeft oog voor de klant, zijn open en eerlijk in hun communicatie en hebben kennis van zaken. Wij zijn verheugd over de werkwijze van SmartProperty en zien de verkoop van onze woning met veel vertrouwen tegemoet.

de heer T.W.G. Eijkenboom - Sint-Martens-Voeren (B)

SmartProperty was voor ons de perfecte makelaar bij de verkoop van ons huis in Maastricht. Een zeer profesionele benadering gecombineerd met een prettige en correcte afhandeling.

Frank & Nicole Aerts - Jamar - Sittard - Maastricht

SmartProperty Makelaardij & Projectontwikkeling kunnen we iedereen aanraden. Jullie hebben een goede service, zijn snel met schakelen als dat moet gebeuren en jullie denken mee met de kopers over wat hun wensen en mogelijkheden zijn . Merci Jeroen, Michelle en de kids ! ! !

Jeroen en Michelle Doms-Willems + kids - Maastricht - Gellik Lanaken (B)

Onze woning in België supersnel verkocht dankzij de fijne gesprekken vooraf, de prachtige presentatie en de prima begeleiding tijdens het hele proces. Wij sloten 2018 af met een fantastisch gevoel! Een dikke duim voor jullie en nogmaals een grote Merci voor alles!

Bas & Vera Weijers - Maasmechelen (B) - Eijsden

SmartPropery, een andere aanpak! Betrokkenheid, inlevingsvermogen, een meer dan bijzondere presentatie, gecombineerd met een oprechte persoonlijke betrokkenheid, stonden garant voor een zeer goed en snel resultaat!! Complimenten.

Rob en Sandra Abrahams - Landgraaf - Heerlen

SmartProperty makelaardij, wij kunnen dit aan iedereen aanraden. Sjoukje en Ruud hebben een heel persoonlijke aanpak die uniek is in de makelaarswereld. Zij zien hun klanten niet als nummer maar als mens en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Ons huis zelfs verkocht met onderhandelen om 22.30 uur. Welke makelaar doet dit, geweldig toch. Ze hebben geen kant en klaar verkooppraatje maar gaan geheel in samenwerking met de verkoper en potentiële kopers te werk op hun eigen persoonlijke, rustige en unieke manier. Wij zijn echt super tevreden verkopers.

Bianca en Maurice Frijns - Moerslag - Eijsden-Margraten

Super makelaar! Als beginner in deze wereld (huis kopen) werd ik uitstekend geholpen. Van begin tot eind is alles zeer helder en zorgvuldig behandeld. Een zeer goede en persoonlijke begeleiding. Er komt veel bij kijken bij het kopen van een huis en gelukkig weet Smartproperty dit goed op te lossen. Zelfs na de verkoop is Smartproperty bereikbaar voor vragen, issues en meer. Een zeer fijne en vlotte communicatie en zeer prettige en ambitieuze mensen (Ruud en Sjoukje). Zeker een aanrader. Heel erg bedankt!!

Robin Duizings - Sint-Geertruid - Oud-Rekem Lanaken (B)

Bedankt Ruud en Sjoukje, voor de professionele en deskundige hulp bij de verkoop van ons huis. Jullie inzet én betrokkenheid maken jullie tot TOP makelaars!!

Suzanne Holthuis - Maastricht

De aankoop van je eerste huis is al spannend genoeg. Je hebt geen idee waar je op moet letten en hulp komt dus goed van pas. SmartProperty heeft de rol van aankoopmakelaar voor ons perfect vervuld. Ruud en Sjoukje hebben oog voor detail gehad tijdens de bezichtigingen en deelden ook hun eerlijke, persoonlijke mening tijdens de onderhandelingen. Dit gaf ons een zeker gevoel over de koop. De communicatie verliep super vlot en we hebben SmartProperty altijd kunnen bereiken met al onze vragen van oriëntatie tot en met de notariële levering.

Mikela Boesten - Sittard

SmartProperty heeft er voor gezorgd dat de verkoop van ons huis en aankoop van ons nieuwe droomhuis werkelijkheid is geworden. Ruud en Sjoukje hebben met hun tomeloze inzet en energie, vol met passie en persoonlijke inbreng volledig recht gegeven aan hun slogan ‘Let us lead you to that perfect place’. Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen, en zijn Ruud en Sjoukje zeer dankbaar voor al hun persoonlijke inspanningen. Zij gaan verder dan waar een reguliere makelaar ophoudt, en zijn proactief in het zoeken van oplossingen, vanuit een positief en creatief perspectief. Ruud en Sjoukje, zeer veel dank; wij zijn enorm blij dat wij van jullie diensten gebruik hebben mogen maken! Logic will get you from A to Z, imagination will get you everywhere (Albert Einstein)

Suus van der Aa en Pauline Aalten - Ulestraten-Meerssen - Puth-Beekdalen

Binnen een paar weken was mijn woning verkocht door de goede aanpak van Ruud en Sjoukje! De doorslaggevende keuze om hun als makelaar aan te nemen was de kennis en expertise over de markt, hun manier van communiceren; eerlijk, open en transparant. Maar ook hun aanpak door het proactief benaderen van de markt in de zoektocht naar de juiste kopers voor mijn woning. Dit alles met als resultaat een goed aantal gerichte bezichtigingen en een snelle, goede verkoop!

Stef Aelmans - Maastricht

Ook wil ik jullie danken voor de goede ondersteuning en uitleg bij de aankoop van ons huis. De uitleg over de mogelijkheden wat we nog konden verbouwen was eigenlijk de laatste stap die ons over de streep trok om dit huis te kopen.

Pir en Zarlasht Miakel - Riemst (B)

Wij besloten, na ons bedrijf verkocht te hebben, te verhuizen van Baarn naar Maastricht. In deze zoekperiode, hebben we kennis gemaakt met SmartProperty. Bij de keuze en aankoop zijn we op een aangename en professionele wijze geïnformeerd. SmartProperty werkt hierbij nuchter en zakelijk. Zowel de voor - nadelen van de locatie en het appartementencomplex alsook de voorzieningen in de directe omgeving zoals leuke adressen, theater, musea en restaurants. Enkele onderdelen wilden we grondig verbouwen en, omdat we geen netwerk hadden in Maastricht, hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de kennis, kunde en het netwerk van SmartProperty. Voor ons is na de aankoop directievoering/begeleiding tot en met de oplevering verzorgd. Er is grondige kennis en inzicht en een actieve samenwerking in de uitbesteding voor een optimale prijs- kwaliteit verhouding. Afspraken werden tijdig en correct nagekomen.

de heer en mevrouw Biemans - Baarn - Maastricht