Actueel woningaanbod

Residence Toplocatie Member
12 februari 2021

SmartProperty is Residence Member

Uit de vele makelaarskantoren die Nederland rijk is, heeft Residence magazine er een aantal geselecteerd voor het residence membership. SmartProperty is vereerd om op deze wijze de samenwerking te verdiepen en voor u zorg te dragen voor een internationaal bereik aan potentiële kopers.

IN GESPREK MET..
Sjoukje Potten – Richter van SmartProperty Makelaardij & Projectontwikkeling

SmartProperty kent, na ruim dertig jaar ontwikkelen van kwalitatief en hoogwaardig vastgoed, de vastgoedmarkt als geen ander. Wij hebben een bijzonder groot internationaal netwerk en een indrukwekkend, nog steeds groeiend, portfolio met projecten in binnen- en buitenland. Zes jaar geleden maakten wij dan ook een voor ons logische stap: de makelaardij! Steeds meer relaties vroegen ons om mee te kijken naar de verkoop van hun villa als deze vaak al geruime tijd te koop stond. Vaak slaagde SmartProperty dan door ervaring, bevlogenheid, inzicht en vooral doortastend maatwerk wél in succesvolle verkoop. Dit sprak zich snel rond, met een snelle groei van onze makelaardij-tak.’ Op dit moment bedienen we dan ook vanuit twee kantoren in Maastricht en het Belgische Riemst, de regio's Zuid-Limburg en aangrenzend Belgisch Limburg voor de verkoop en verhuur van kwalitatief hoogstaand vastgoed.

Behalve uit ons grote netwerk, komen opdrachtgevers steeds vaker ook van daarbuiten, van over de hele wereld zelfs. Dit maakt ons werk zeer gevarieerd en zorgt voor een fijne dynamiek. Achter elke verkoop en verhuur zit een uniek verhaal verborgen, het ene nog boeiender dan het andere. Juist met zo'n verhaal als basis kunnen wij het voor ons zo typerende maatwerk leveren. SmartProperty zoekt altijd de verbinding. We zoeken net zo lang naar de juizte combinatie tot een woning naar tevredenheid van alle partijen wordt verhuurd of verkocht. Steeds is het weer een feestelijk moment als we aanbieder en afnemer bij elkaar hebben gebracht. Onze instelling is realistisch, we denken echt in mogelijkheden en vinden altijd oplossingen. We kennen de markt in het zuiden als geen ander en onze portefeuille blijft maar groeien. Onze ambitie? We willen niet per se de grootste, maar wel de beste zijn. Daarom halen we elke dag opnieuw het maximale uit onszelf.
(Residence Magazine - uitgave Januari / Februari 2021)

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Meer informatie?